TIEŠSAISTES SEMINĀRS “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”

Iepriekšējā Nākamā
Febr.
24
Febr.
trešdiena
24.02.2021 (trešdiena)
10:00 - 13:30
tiešsaistes platformā ZOOM
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta higiēnas ārste - eksperte
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Dalības maksa – 11 eur jāveic līdz š.g. 27.janvārim ar pārskaitījumu uz konta numuru
LV15 UNLA 0006014130224.

Pēc maksājuma saņemšanas un semināra noklausīšanās, Jums pa pastu tiks izsūtīta apliecība.

Tev varētu arī interesēt

Jūn.
15
sestdiena

Meistarklase "LĪGO BRUNČU ŠŪŠANA"

  • 10:00 - 16:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Jūn.
21
piektdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk