SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Febr.
26
Febr.
trešdiena
26.02.2020 (trešdiena)
10:00 - 13:00
Dobeles PIUAC
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta higiēnas ārste - eksperte
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Apr.
23
otrdiena

6aK_M - Valsts valoda – pamata līmeņa 2. pakāpe (A2)

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē/attālināti
Uzzināt vairāk
Apr.
23
otrdiena

Kursi "GLEZNOŠANAS PAMATI"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
23
otrdiena

Kursi "ŠŪT IR VIEGLI"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
26
piektdiena

Datorprasmju klubs “Zipijs”

  • 10:00 - 11:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
25
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
30
ceturtdiena

Seminārs “HACCP SISTĒMAS PRINCIPU IEVIEŠANA UN NODROŠINĀŠANA PĀRTIKAS NOZARĒ”

  • 10:00 - 17:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
23
otrdiena

MĀCIES LATVIEŠU VALODU!

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē vai attālināti
Uzzināt vairāk
Maijs
16
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk