SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Febr.
26
Febr.
trešdiena
26.02.2020 (trešdiena)
10:00 - 13:00
Dobeles PIUAC
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta higiēnas ārste - eksperte
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Apr.
28
pirmdiena

Gleznošanas studija

  • 17:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
28
pirmdiena

Kurss “PIRTS ZINĪBU PAMATI SAVAI UN ĢIMENES LABSAJŪTAI”. 4. nodarbība

  • 18:00 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
9
trešdiena

Profesionālās tālākizglītības programma “Floristika”

  • -
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
7
pirmdiena

Gleznošanas studija

  • 17:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Marts
27
ceturtdiena

Lekcija "Krāpniecība un drošība internetā"

  • 10:00 - 11:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
1
otrdiena

Interešu izglītības nodarbība JAUNIEŠIEM

  • 15:00 - 17:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) OpenLab tehnoloģiju telpas
Uzzināt vairāk
Apr.
1
otrdiena

Lekcija "Mākslīgais intelekts un tā pielietošana ikdienā un sadzīvē"

  • 14:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Jūn.
9
pirmdiena

Gleznošanas studija

  • 17:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk