SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Jūn.
26
Jūn.
trešdiena
26.06.2019 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā).
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums.
  • Personāla higiēnas prasības.
  • Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi).

Tev varētu arī interesēt

Okt.
3
otrdiena

Kursi "DĀRZKOPĪBAS AUGU KOPŠANA"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
10
otrdiena

5 nodarbību cikls "TOPOŠO VECĀKU SKOLA"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
7
sestdiena

ITĀĻU macaron cepumu meistarklase

  • 11:30 - 14:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
25
pirmdiena

Kursi "PIRTS ZINĪBU PAMATI"

  • 17:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
11
trešdiena

Seminārs "MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ"

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk