SEMINĀRS HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē

Iepriekšējā Nākamā
Jūl.
10
Jūl.
trešdiena
10.07.2019 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
30,- EUR (ar PVN)

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

Tev varētu arī interesēt

Okt.
12
ceturtdiena

Radošā darbnīca "CEPAM MAIZI!"

  • 18:00 - 20:00
  • Auce, Jelgavas iela 1A
Uzzināt vairāk
Okt.
19
ceturtdiena

Radošā darbnīca "ZĪDA APGLEZNOŠANA"

  • 14:00 - 16:00
  • Bēne, Stacijas iela 8
Uzzināt vairāk
Okt.
31
otrdiena

Kursi "RADI SAVU SAPŅU DĀRZU!"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
7
sestdiena

ITĀĻU macaron cepumu meistarklase

  • 11:30 - 14:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
18
trešdiena

SIETSPIEDES DRUKAS radošā darbnīca

  • 13:00 - 17:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Nov.
7
otrdiena

5 nodarbību cikls "TOPOŠO VECĀKU SKOLA"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
16
pirmdiena

SIETSPIEDES DRUKAS radošā darbnīca

  • 13:00 - 17:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
11
trešdiena

Seminārs "MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ"

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk