Seminārs “HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē”

Iepriekšējā Nākamā
Jūn.
1
Jūn.
trešdiena
01.06.2022 (trešdiena)
10:00 - 14:30
Dobeles PIUAC (Brīvības 7, Dobele)
Pasniedz - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste - eksperte, HACCP vadītāja
30,00 EUR

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) Nr. 852/2004 (2004. gada 29. aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5. pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem;
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi;
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos;
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana.

Tev varētu arī interesēt

Jūn.
21
piektdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Jūn.
15
sestdiena

Meistarklase "LĪGO BRUNČU ŠŪŠANA"

  • 10:00 - 16:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk