Seminārs “HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē”

Iepriekšējā Nākamā
Jūn.
1
Jūn.
trešdiena
01.06.2022 (trešdiena)
10:00 - 14:30
Dobeles PIUAC (Brīvības 7, Dobele)
Pasniedz - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste - eksperte, HACCP vadītāja
30,00 EUR

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) Nr. 852/2004 (2004. gada 29. aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5. pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem;
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi;
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos;
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana.

Tev varētu arī interesēt

Maijs
16
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
19
piektdiena

Datorprasmju klubs “Zipijs”

  • 10:00 - 11:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
23
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
25
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
16
otrdiena

6aK_M - Valsts valoda – pamata līmeņa 2. pakāpe (A2)

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē/attālināti
Uzzināt vairāk
Apr.
16
otrdiena

Kursi "GLEZNOŠANAS PAMATI"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk