Seminārs “HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē”

Iepriekšējā Nākamā
Jūn.
1
Jūn.
trešdiena
01.06.2022 (trešdiena)
10:00 - 14:30
Dobeles PIUAC (Brīvības 7, Dobele)
Pasniedz - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste - eksperte, HACCP vadītāja
30,00 EUR

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) Nr. 852/2004 (2004. gada 29. aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5. pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem;
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi;
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos;
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana.

Tev varētu arī interesēt

Aug.
15
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Aug.
6
otrdiena

Izglītības programma pieaugušajiem “KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU”. Dienas grupa

  • 10:00 - 13:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) vai attālināti
Uzzināt vairāk
Aug.
5
pirmdiena

Izglītības programma pieaugušajiem “KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU”. Vakara grupa

  • 18:00 - 21:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) vai attālināti
Uzzināt vairāk