Seminārs “HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē”

Iepriekšējā Nākamā
Jūn.
1
Jūn.
trešdiena
01.06.2022 (trešdiena)
10:00 - 14:30
Dobeles PIUAC (Brīvības 7, Dobele)
Pasniedz - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste - eksperte, HACCP vadītāja
30,00 EUR

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) Nr. 852/2004 (2004. gada 29. aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5. pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem;
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi;
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos;
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana.

Tev varētu arī interesēt

Apr.
16
otrdiena

Meistarklase "ABRE ART DEKORATĪVO TRAUKU IZGATAVOŠANA"

  • 18:00 - 20:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Maijs
15
trešdiena

Izglītības programma pieaugušajiem "KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU". Dienas grupa

  • 13:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
30
ceturtdiena

Seminārs “HACCP SISTĒMAS PRINCIPU IEVIEŠANA UN NODROŠINĀŠANA PĀRTIKAS NOZARĒ”

  • 10:00 - 17:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
20
sestdiena

EPOKSĪDU SVEĶU ROTU meistarklase

  • 12:00 - 15:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Maijs
23
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
2
otrdiena

MĀCIES LATVIEŠU VALODU!

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē vai attālināti
Uzzināt vairāk
Apr.
4
ceturtdiena

VĀCU VALODAS apmācības (ar priekšzināšanām)

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk