Seminārs “HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē”

Iepriekšējā Nākamā
Jūn.
1
Jūn.
trešdiena
01.06.2022 (trešdiena)
10:00 - 14:30
Dobeles PIUAC (Brīvības 7, Dobele)
Pasniedz - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste - eksperte, HACCP vadītāja
30,00 EUR

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) Nr. 852/2004 (2004. gada 29. aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5. pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem;
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi;
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos;
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana.

Tev varētu arī interesēt

Dec.
26
ceturtdiena

Interešu klubiņš "ES RUNĀJU ANGLISKI!"

  • 17:15 - 19:15
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Janv.
6
pirmdiena

Profesionālās tālākizglītības programma "GRĀMATVEDĪBA"

  • -
  • Klātienē (Dobeles PIUAC) / attālināti (ZOOM platforma)
Uzzināt vairāk
Marts
10
pirmdiena

Kurss "PIRTS ZINĪBU PAMATI SAVAI UN ĢIMENES LABSAJŪTAI"

  • -
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk