SEMINĀRS HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē

Iepriekšējā Nākamā
Jūl.
10
Jūl.
trešdiena
10.07.2019 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
30,- EUR (ar PVN)

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

Tev varētu arī interesēt

Janv.
21
otrdiena

Seminārs “NODOKĻU AKTUALITĀTES MAZAJIEM UZŅĒMĒJIEM”

  • 10:00 - 14:00
  • Attālināti ZOOM platformā
Uzzināt vairāk
Janv.
13
pirmdiena

Profesionālās tālākizglītības programma "Grāmatvedība"

  • 17:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Marts
10
pirmdiena

Kurss "PIRTS ZINĪBU PAMATI SAVAI UN ĢIMENES LABSAJŪTAI"

  • -
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Febr.
4
otrdiena

Datorklubs ZIPIJS

  • 09:00 - 10:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Janv.
13
pirmdiena

Šūšanas klubs "ŠŪT IR VIEGLI!"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Janv.
16
ceturtdiena

Interešu klubiņš "ES RUNĀJU ANGLISKI!"

  • 17:15 - 19:15
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk