KLĀTIENES un TIEŠSAISTES SEMINĀRS “HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē”

Iepriekšējā Nākamā
Jūn.
2
Jūn.
trešdiena
02.06.2021 (trešdiena)
10:00 - 14:30
Dobeles PIUAC vai tiešsaistes platformā Zoom
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste – eksperte, HACCP vadītāja
30,- EUR (ar PVN)

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

 

Tev varētu arī interesēt

Dec.
26
ceturtdiena

Interešu klubiņš "ES RUNĀJU ANGLISKI!"

  • 17:15 - 19:15
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Marts
10
pirmdiena

Kurss "PIRTS ZINĪBU PAMATI SAVAI UN ĢIMENES LABSAJŪTAI"

  • -
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Janv.
6
pirmdiena

Profesionālās tālākizglītības programma "GRĀMATVEDĪBA"

  • -
  • Klātienē (Dobeles PIUAC) / attālināti (ZOOM platforma)
Uzzināt vairāk