TIEŠSAISTES un KLĀTIENES SEMINĀRS “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”

Iepriekšējā Nākamā
Maijs
19
Maijs
trešdiena
19.05.2021 (trešdiena)
10:00 - 13:30
Dobeles PIUAC
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta higiēnas ārste - eksperte
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Okt.
10
otrdiena

5 nodarbību cikls "TOPOŠO VECĀKU SKOLA"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
11
trešdiena

Seminārs "MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ"

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
12
ceturtdiena

Radošā darbnīca "CEPAM MAIZI!"

  • 18:00 - 20:00
  • Auce, Jelgavas iela 1A
Uzzināt vairāk
Okt.
3
otrdiena

Kursi "DĀRZKOPĪBAS AUGU KOPŠANA"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
7
sestdiena

ITĀĻU macaron cepumu meistarklase

  • 11:30 - 14:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
19
ceturtdiena

Radošā darbnīca "ZĪDA APGLEZNOŠANA"

  • 14:00 - 16:00
  • Bēne, Stacijas iela 8
Uzzināt vairāk