Tiešsaistes seminārs “HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē”

Iepriekšējā Nākamā
Marts
16
Marts
trešdiena
16.03.2022 (trešdiena)
10:00 - 14:30
tiešsaistes platformā ZOOM
Pasniedz - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste - eksperte, HACCP vadītāja
30,00 EUR

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) Nr. 852/2004 (2004. gada 29. aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5. pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:
– Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem;
– Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi;
– Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos;
– HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana.

Dalības maksa – 30 EUR – jāveic ar pārskaitījumu pēc apstiprinājuma saņemšanas par dalību seminārā.

Pēc maksājuma saņemšanas un semināra noklausīšanās Jums pa pastu tiks izsūtīta apliecība.

Tev varētu arī interesēt

Okt.
3
otrdiena

Kursi "DĀRZKOPĪBAS AUGU KOPŠANA"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
11
trešdiena

Seminārs "MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ"

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
10
otrdiena

5 nodarbību cikls "TOPOŠO VECĀKU SKOLA"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
25
pirmdiena

Kursi "PIRTS ZINĪBU PAMATI"

  • 17:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
7
sestdiena

ITĀĻU macaron cepumu meistarklase

  • 11:30 - 14:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk