Seminārs “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”

Iepriekšējā Nākamā
Jūn.
29
Jūn.
trešdiena
29.06.2022 (trešdiena)
10:00 - 13:30
Dobeles PIUAC (Brīvības 7, Dobele)
Pasniedzēja - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste - eksperte, HACCP vadītāja
11,00 EUR

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā);
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums;
  • Personāla higiēnas prasības;
  • Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi).

Tev varētu arī interesēt

Janv.
9
ceturtdiena

Interešu klubiņš "ES RUNĀJU ANGLISKI!"

  • 17:15 - 19:15
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Janv.
6
pirmdiena

Profesionālās tālākizglītības programma "GRĀMATVEDĪBA"

  • 17:00 - 20:00
  • Klātienē (Dobeles PIUAC) / attālināti (ZOOM platforma)
Uzzināt vairāk