TIEŠSAISTES SEMINĀRS “HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē”

Iepriekšējā Nākamā
Febr.
16
Febr.
trešdiena
16.02.2022 (trešdiena)
10:00 - 14:30
Dalības maksa – 30 EUR jāveic ar pārskaitījumu uz konta numuru LV15 UNLA 0006014130224.
tiešsaistes platformā ZOOM
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste – eksperte, HACCP vadītāja
30,- EUR (ar PVN)

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

Dalības maksa – 30 eur jāveic ar pārskaitījumu uz konta numuru LV15 UNLA 0006014130224 pēc apstiprinājuma saņemšanas par dalību seminārā.
Pēc maksājuma saņemšanas un semināra noklausīšanās, Jums pa pastu tiks izsūtīta apliecība.

Tev varētu arī interesēt

Aug.
5
pirmdiena

Izglītības programma pieaugušajiem “KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU”. Vakara grupa

  • 18:00 - 21:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) vai attālināti
Uzzināt vairāk
Aug.
6
otrdiena

Izglītības programma pieaugušajiem “KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU”. Dienas grupa

  • 10:00 - 13:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) vai attālināti
Uzzināt vairāk
Aug.
15
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk