TIEŠSAISTES SEMINĀRS “HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē”

Iepriekšējā Nākamā
Febr.
16
Feb
trešdiena
16.02.2022
10:00 - 14:30 (trešdiena)
Dalības maksa – 30 EUR jāveic ar pārskaitījumu uz konta numuru LV15 UNLA 0006014130224.
tiešsaistes platformā ZOOM
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste – eksperte, HACCP vadītāja
30,- EUR (ar PVN)

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

Dalības maksa – 30 eur jāveic ar pārskaitījumu uz konta numuru LV15 UNLA 0006014130224 pēc apstiprinājuma saņemšanas par dalību seminārā.
Pēc maksājuma saņemšanas un semināra noklausīšanās, Jums pa pastu tiks izsūtīta apliecība.