SEMINĀRS Pārtikas nekaitīguma un drošuma HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē

Iepriekšējā Nākamā
Sept.
13
Sept.
trešdiena
13.09.2017 (Visas dienas)
Dobeles PIUAC
30,- EUR (ar PVN)

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

Semināra tēmas:
1. Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
2. Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
3. Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
4. HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

Pasniedzēja – Astrīda Mūrniece, sertificēta higiēnas ārste – eksperte, HACCP vadītāja

Semināra ilgums – 6 mācību stundas (no plkst.10.00 – 14.30)

Semināra noslēgumā klausītāji saņems apliecību (beztermiņa).

PIETEIKTIES pa tālr.63781740 vai e-pastu – piuac@dobele.lv

Tev varētu arī interesēt

Aug.
6
otrdiena

Izglītības programma pieaugušajiem “KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU”. Dienas grupa

  • 10:00 - 13:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) vai attālināti
Uzzināt vairāk
Aug.
5
pirmdiena

Izglītības programma pieaugušajiem “KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU”. Vakara grupa

  • 18:00 - 21:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) vai attālināti
Uzzināt vairāk
Aug.
15
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk