SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Janv.
1
Janv.
ceturtdiena
01.01.1970 (Visas dienas)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

Semināra tēmas:
1. Vispārīgā daļa:
– galveno pārtikas apriti reglamentējošo Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvo aktu prasību raksturojums;
– pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība;
– pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.
2. Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums:
– pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni;
– izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums;
– izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai.
3. Personāla higiēnas prasības.
4. Pārtikas higiēna:
– vispārīgās un īpašās higiēnas prasības;
– laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā;
– pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi.

Informācija pa e-pastu – piuac@dobele.lv vai zvanot pa tālr.63781740.

Tev varētu arī interesēt

Okt.
11
trešdiena

Seminārs "MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ"

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
25
pirmdiena

Kursi "PIRTS ZINĪBU PAMATI"

  • 17:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
10
otrdiena

5 nodarbību cikls "TOPOŠO VECĀKU SKOLA"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
7
sestdiena

ITĀĻU macaron cepumu meistarklase

  • 11:30 - 14:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
3
otrdiena

Kursi "DĀRZKOPĪBAS AUGU KOPŠANA"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk