SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Janv.
1
Janv.
ceturtdiena
01.01.1970 (Visas dienas)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

Semināra tēmas:
1. Vispārīgā daļa:
– galveno pārtikas apriti reglamentējošo Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvo aktu prasību raksturojums;
– pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība;
– pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.
2. Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums:
– pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni;
– izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums;
– izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai.
3. Personāla higiēnas prasības.
4. Pārtikas higiēna:
– vispārīgās un īpašās higiēnas prasības;
– laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā;
– pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi.

Informācija pa e-pastu – piuac@dobele.lv vai zvanot pa tālr.63781740.

Tev varētu arī interesēt

Aug.
6
otrdiena

Izglītības programma pieaugušajiem “KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU”. Dienas grupa

  • 10:00 - 13:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) vai attālināti
Uzzināt vairāk
Aug.
15
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Aug.
5
pirmdiena

Izglītības programma pieaugušajiem “KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU”. Vakara grupa

  • 18:00 - 21:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) vai attālināti
Uzzināt vairāk