SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Febr.
21
Febr.
trešdiena
21.02.2018 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

– Vispārīgā daļa

  • galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums;
  • pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība;
  • pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā).

– Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums

  • pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni;
  • izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums;
  • izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai.

– Personāla higiēnas prasības
– Pārtikas higiēna

  • vispārīgās un īpašās higiēnas prasības;
  • laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā;
  • pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi).

Tev varētu arī interesēt

Maijs
24
piektdiena

Datorprasmju klubs “Zipijs”

  • 10:00 - 11:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
23
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
28
otrdiena

6aK_M - Valsts valoda – pamata līmeņa 2. pakāpe (A2)

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē/attālināti
Uzzināt vairāk
Jūn.
15
sestdiena

Meistarklase "LĪGO BRUNČU ŠŪŠANA"

  • 10:00 - 16:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Maijs
28
otrdiena

Kursi "ŠŪT IR VIEGLI"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
30
ceturtdiena

Seminārs “HACCP SISTĒMAS PRINCIPU IEVIEŠANA UN NODROŠINĀŠANA PĀRTIKAS NOZARĒ”

  • 10:00 - 17:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
28
otrdiena

MĀCIES LATVIEŠU VALODU!

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē vai attālināti
Uzzināt vairāk