Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

Iepriekšējā Nākamā
Okt.
19
Okt.
trešdiena
19.10.2022 (trešdiena)
10:00 - 15:00
Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7, Dobele)
Pasniedzēja - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste - eksperte
20 EUR

SEMINĀRA TĒMAS:

– Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā);
– Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums;
– Personāla higiēnas prasības;
– Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi).

Iepriekšēja pieteikšanās obligāta.

Tev varētu arī interesēt

Jūn.
15
sestdiena

Meistarklase "LĪGO BRUNČU ŠŪŠANA"

  • 10:00 - 16:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Jūn.
21
piektdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk