Seminārs MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ

Iepriekšējā Nākamā
Nov.
29
Nov.
trešdiena
29.11.2017 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

Semināra tēmas:
1. Vispārīgā daļa:
– galveno pārtikas apriti reglamentējošo Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvo aktu prasību raksturojums;
– pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība;
– pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.
2. Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums:
– pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni;
– izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums;
– izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai.
3. Personāla higiēnas prasības.
4. Pārtikas higiēna:
– vispārīgās un īpašās higiēnas prasības;
– laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā;
– pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi.

Tev varētu arī interesēt

Maijs
24
piektdiena

Datorprasmju klubs “Zipijs”

  • 10:00 - 11:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
30
ceturtdiena

Seminārs “HACCP SISTĒMAS PRINCIPU IEVIEŠANA UN NODROŠINĀŠANA PĀRTIKAS NOZARĒ”

  • 10:00 - 17:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
28
otrdiena

MĀCIES LATVIEŠU VALODU!

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē vai attālināti
Uzzināt vairāk
Maijs
28
otrdiena

Kursi "ŠŪT IR VIEGLI"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
28
otrdiena

6aK_M - Valsts valoda – pamata līmeņa 2. pakāpe (A2)

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē/attālināti
Uzzināt vairāk
Maijs
23
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Jūn.
15
sestdiena

Meistarklase "LĪGO BRUNČU ŠŪŠANA"

  • 10:00 - 16:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk