Seminārs MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ

Iepriekšējā Nākamā
Nov.
29
Nov.
trešdiena
29.11.2017 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

Semināra tēmas:
1. Vispārīgā daļa:
– galveno pārtikas apriti reglamentējošo Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvo aktu prasību raksturojums;
– pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība;
– pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.
2. Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums:
– pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni;
– izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums;
– izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai.
3. Personāla higiēnas prasības.
4. Pārtikas higiēna:
– vispārīgās un īpašās higiēnas prasības;
– laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā;
– pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi.

Tev varētu arī interesēt

Apr.
9
trešdiena

Profesionālās tālākizglītības programma “Floristika”

  • -
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
7
pirmdiena

Kurss “PIRTS ZINĪBU PAMATI SAVAI UN ĢIMENES LABSAJŪTAI”. 3. nodarbība

  • 18:00 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
2
trešdiena

Trīs lekciju cikls “IZVEIDO SAVU DĀRZU – PRIEKAM UN VESELĪBAI”. 3. lekcija

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk