SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Sept.
16
Sept.
trešdiena
16.09.2020 (trešdiena)
10:00 - 13:30
Dobeles PIUAC
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta higiēnas ārste - eksperte
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Marts
18
otrdiena

Datorklubs ZIPIJS

  • 09:00 - 10:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
19
pirmdiena

Kurss “PIRTS ZINĪBU PAMATI SAVAI UN ĢIMENES LABSAJŪTAI”. 6. nodarbība

  • 18:00 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
2
trešdiena

Trīs lekciju cikls “IZVEIDO SAVU DĀRZU – PRIEKAM UN VESELĪBAI”. 3. lekcija

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk