SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Janv.
15
Janv.
trešdiena
15.01.2020 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Marts
19
trešdiena

Trīs lekciju cikls “IZVEIDO SAVU DĀRZU – PRIEKAM UN VESELĪBAI”. 1. lekcija

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Marts
21
piektdiena

Datorprasmju klubs "ZIPIJS"

  • 09:00 - 10:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk