SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Okt.
23
Okt.
trešdiena
23.10.2019 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Apr.
2
trešdiena

Trīs lekciju cikls “IZVEIDO SAVU DĀRZU – PRIEKAM UN VESELĪBAI”. 3. lekcija

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Marts
24
pirmdiena

Šūšanas klubs "ŠŪT IR VIEGLI!"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Marts
24
pirmdiena

Kurss “PIRTS ZINĪBU PAMATI SAVAI UN ĢIMENES LABSAJŪTAI”. 2. nodarbība

  • 18:00 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk