SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Sept.
25
Sept.
trešdiena
25.09.2019 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Apr.
22
pirmdiena

12_9_K_Sociālo tīklu mārketings ar Facebook, Instagram un LinkedIn

  • 9:00 - 11:50
  • Attālināti ZOOM platformā
Uzzināt vairāk
Maijs
16
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
16
otrdiena

Meistarklase "ABRE ART DEKORATĪVO TRAUKU IZGATAVOŠANA"

  • 18:00 - 20:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Apr.
20
sestdiena

EPOKSĪDU SVEĶU ROTU meistarklase

  • 12:00 - 15:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Apr.
16
otrdiena

6aK_M - Valsts valoda – pamata līmeņa 2. pakāpe (A2)

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē/attālināti
Uzzināt vairāk
Maijs
23
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
16
otrdiena

Kursi "ŠŪT IR VIEGLI"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
30
ceturtdiena

Seminārs “HACCP SISTĒMAS PRINCIPU IEVIEŠANA UN NODROŠINĀŠANA PĀRTIKAS NOZARĒ”

  • 10:00 - 17:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk