SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Maijs
15
Maijs
trešdiena
15.05.2019 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Sept.
14
sestdiena

Latvijas Digitālais akseleratora atbalsts uzņēmuma digitalizācijai

  • 10:00 - 14:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
14
sestdiena

Pasniedzēju diskusija

  • 11:00 - 12:00
  • Auce, Aspazijas laukums
Uzzināt vairāk
Okt.
23
trešdiena

"Pirmie soļi tekstūrgleznošanā"

  • 18:00 - 20:00
  • Jelgavas ielā 1a, Auce
Uzzināt vairāk
Sept.
19
ceturtdiena

Kursi "GLEZNOŠANAS PAMATI"

  • 17:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
14
sestdiena

Uzņēmēju diskusija “Vai ir labi būt uzņēmējam?”

  • 10:00 - 11:00
  • Auce, Aspazijas laukums
Uzzināt vairāk
Sept.
14
sestdiena

OpenLab iekārtu demonstrējumi “Kā lietderīgi izmantot tehnoloģijas?”

  • 11:00 - 12:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
18
trešdiena

Gleznošana iesācējiem: no idejas līdz gleznai"

  • 18:00 - 20:00
  • Jelgavas ielā 1a, Auce
Uzzināt vairāk
Sept.
13
piektdiena

Datorklubs ZIPIJS

  • 10:00 - 11:20
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
14
sestdiena

Iepazīšanās ar produktu fotografēšanas iespējām Dobeles PIUAC fotostudijā

  • 12:00 - 14:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk