SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Apr.
17
Apr.
trešdiena
17.04.2019 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Aug.
5
pirmdiena

Izglītības programma pieaugušajiem “KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU”. Vakara grupa

  • 18:00 - 21:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) vai attālināti
Uzzināt vairāk
Aug.
6
otrdiena

Izglītības programma pieaugušajiem “KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU”. Dienas grupa

  • 10:00 - 13:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) vai attālināti
Uzzināt vairāk
Aug.
15
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk