SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Dec.
12
Dec.
trešdiena
12.12.2018 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā).
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums.
  • Personāla higiēnas prasības.
  • Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi).

Tev varētu arī interesēt

Febr.
27
ceturtdiena

Apģērba uzlīmju izgatavošanas darbnīca

  • 14:00 - 16:00
  • PIUAC Bēnē (Stacijas iela 8)
Uzzināt vairāk
Marts
15
sestdiena

PĪTO STĀDU MEISTARKLASE

  • 14:00 - 16:00
  • Bēne, Stacijas iela 8
Uzzināt vairāk
Febr.
18
otrdiena

Datorklubs ZIPIJS

  • 09:00 - 10:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Febr.
17
pirmdiena

Šūšanas klubs "ŠŪT IR VIEGLI!"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Febr.
14
piektdiena

Datorprasmju klubs "ZIPIJS"

  • 09:00 - 10:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Marts
10
pirmdiena

Kurss "PIRTS ZINĪBU PAMATI SAVAI UN ĢIMENES LABSAJŪTAI"

  • -
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Febr.
13
ceturtdiena

Interešu klubiņš “ES RUNĀJU ANGLISKI!”

  • 17.15 - 18.45
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk