12.12.2018 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)
SEMINĀRA TĒMAS:
- Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā).
- Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums.
- Personāla higiēnas prasības.
- Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi).
Tev varētu arī interesēt
- 18:00 - 20:00
- Klātienē (Dobeles PIUAC) / attālināti (ZOOM platforma)
Uzzināt vairāk