SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Nov.
21
Nov.
trešdiena
21.11.2018 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Sept.
14
sestdiena

Iepazīšanās ar produktu fotografēšanas iespējām Dobeles PIUAC fotostudijā

  • 12:00 - 14:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
14
sestdiena

ALTUM atbalsta iespējas esošajiem un topošajiem uzņēmējiem

  • 11:00 - 12:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
31
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) telpās ar ZOOM translāciju / attālināti ZOOM platformā
Uzzināt vairāk
Sept.
19
ceturtdiena

Kursi "GLEZNOŠANAS PAMATI"

  • 17:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
14
sestdiena

Ineses Pašules radošā darbnīca

  • 09:00 - 13:00
  • Auce, Aspazijas laukums 6 - 2
Uzzināt vairāk
Sept.
16
pirmdiena

Kursi "ŠŪT IR VIEGLI"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
14
sestdiena

OpenLab iekārtu demonstrējumi “Kā lietderīgi izmantot tehnoloģijas?”

  • 11:00 - 12:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
28
sestdiena

Praktiskā nodarbība "Skaistuma sajūtu un smaržu piedzīvojums"

  • 11:00 - 14:00
  • Jelgavas ielā 1a, Auce
Uzzināt vairāk
Sept.
14
sestdiena

Šūšanas meistarklase “Kā izgatavot auduma brošu!”

  • 12:00 - 14:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk