SEMINĀRS HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē !UZMANĪBU – PĀRCELTS UZ 05.08.!

Iepriekšējā Nākamā
Jūn.
17
Jun
trešdiena
17.06.2020
10:00 - 14:30 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste – eksperte, HACCP vadītāja
30,- EUR (ar PVN)

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

Seminārs tiks organizēts nelielā grupā. Klausītāji saņems apliecību (beztermiņa).