SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Febr.
21
Febr.
trešdiena
21.02.2018 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

– Vispārīgā daļa

  • galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums;
  • pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība;
  • pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā).

– Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums

  • pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni;
  • izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums;
  • izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai.

– Personāla higiēnas prasības
– Pārtikas higiēna

  • vispārīgās un īpašās higiēnas prasības;
  • laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā;
  • pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi).

Tev varētu arī interesēt

Marts
10
pirmdiena

Kurss "PIRTS ZINĪBU PAMATI SAVAI UN ĢIMENES LABSAJŪTAI"

  • -
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Dec.
26
ceturtdiena

Interešu klubiņš "ES RUNĀJU ANGLISKI!"

  • 17:15 - 19:15
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Janv.
6
pirmdiena

Profesionālās tālākizglītības programma "GRĀMATVEDĪBA"

  • -
  • Klātienē (Dobeles PIUAC) / attālināti (ZOOM platforma)
Uzzināt vairāk