Tiešsaistes seminārs “Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”

Iepriekšējā Nākamā
Apr.
13
Apr.
trešdiena
13.04.2022 (trešdiena)
10:00 - 13:30
tiešsaistes platformā ZOOM
Pasniedz - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste - eksperte, HACCP vadītāja
11,00 EUR

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā);
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums;
  • Personāla higiēnas prasības;
  • Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi).

Maksa par dalību seminārā jāveic ar pārskaitījumu uz konta numuru LV15UNLA0006014130224 PĒC APSTIPRINĀJUMA SAŅEMŠANAS par dalību seminārā.
Pēc maksājuma saņemšanas un semināra noklausīšanās Jums pa pastu tiks izsūtīta apliecība.

Tev varētu arī interesēt

Marts
10
pirmdiena

Kurss "PIRTS ZINĪBU PAMATI SAVAI UN ĢIMENES LABSAJŪTAI"

  • -
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Dec.
26
ceturtdiena

Interešu klubiņš "ES RUNĀJU ANGLISKI!"

  • 17:15 - 19:15
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Janv.
6
pirmdiena

Profesionālās tālākizglītības programma "GRĀMATVEDĪBA"

  • -
  • Klātienē (Dobeles PIUAC) / attālināti (ZOOM platforma)
Uzzināt vairāk