SEMINĀRA TĒMAS:
- Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā);
- Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums;
- Personāla higiēnas prasības;
- Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi).
Maksa par dalību seminārā jāveic ar pārskaitījumu uz konta numuru LV15UNLA0006014130224 PĒC APSTIPRINĀJUMA SAŅEMŠANAS par dalību seminārā.
Pēc maksājuma saņemšanas un semināra noklausīšanās Jums pa pastu tiks izsūtīta apliecība.