SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Aug.
25
Aug.
trešdiena
25.08.2021 (trešdiena)
10:00 - 13:30
Dobeles PIUAC vai tiešsaistes platformā Zoom
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta higiēnas ārste - eksperte
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Maijs
16
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
15
trešdiena

Izglītības programma pieaugušajiem "KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU". Dienas grupa

  • 13:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
23
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
7
otrdiena

MĀCIES LATVIEŠU VALODU!

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē vai attālināti
Uzzināt vairāk
Maijs
7
otrdiena

Kursi "GLEZNOŠANAS PAMATI"

  • 18:00 - 20:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
13
pirmdiena

Digitālā nedēļa 2024. DIGITĀLĀS PRASMES UN MĀKSLĪGAIS INTELEKTS

  • 10:00 - 17:30
  • Tiešsaiste/klātiene
Uzzināt vairāk