SEMINĀRS HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē !UZMANĪBU – PĀRCELTS UZ 05.08.!

Iepriekšējā Nākamā
Jūn.
17
Jūn.
trešdiena
17.06.2020 (trešdiena)
10:00 - 14:30
Dobeles PIUAC
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta sabiedrības veselības ārste – eksperte, HACCP vadītāja
30,- EUR (ar PVN)

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

Seminārs tiks organizēts nelielā grupā. Klausītāji saņems apliecību (beztermiņa).

Tev varētu arī interesēt

Maijs
23
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
16
ceturtdiena

Digitālā nedēļa 2024. DIGITĀLĀS DROŠĪBAS DIENA

  • 10:00 - 19:00
  • Tiešsaiste/klātiene
Uzzināt vairāk
Maijs
13
pirmdiena

Digitālā nedēļa 2024. DIGITĀLĀS PRASMES UN MĀKSLĪGAIS INTELEKTS

  • 10:00 - 17:30
  • Tiešsaiste/klātiene
Uzzināt vairāk
Maijs
7
otrdiena

Kursi "ŠŪT IR VIEGLI"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
15
trešdiena

Izglītības programma pieaugušajiem "KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU". Dienas grupa

  • 13:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
16
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS SKAISTUMKOPŠANAS PAKALPOJUMU SNIEGŠANAI”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
7
otrdiena

MĀCIES LATVIEŠU VALODU!

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē vai attālināti
Uzzināt vairāk