SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Janv.
15
Janv.
trešdiena
15.01.2020 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Sept.
16
pirmdiena

Kursi "ŠŪT IR VIEGLI"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
23
trešdiena

"Pirmie soļi tekstūrgleznošanā"

  • 18:00 - 20:00
  • Jelgavas ielā 1a, Auce
Uzzināt vairāk
Sept.
28
sestdiena

Praktiskā nodarbība "Skaistuma sajūtu un smaržu piedzīvojums"

  • 11:00 - 14:00
  • Jelgavas ielā 1a, Auce
Uzzināt vairāk
Sept.
18
trešdiena

Gleznošana iesācējiem: no idejas līdz gleznai"

  • 18:00 - 20:00
  • Jelgavas ielā 1a, Auce
Uzzināt vairāk
Sept.
19
ceturtdiena

Kursi "GLEZNOŠANAS PAMATI"

  • 17:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
13
piektdiena

Datorklubs ZIPIJS

  • 10:00 - 11:20
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
10
otrdiena

Valsts valoda - vidējā līmeņa 1. pakāpe (B1)

  • 18:00 - 21:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) / tiešsaiste
Uzzināt vairāk