SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Sept.
19
Sept.
trešdiena
19.09.2018 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Maijs
13
pirmdiena

Digitālā nedēļa 2024. DIGITĀLĀS PRASMES UN MĀKSLĪGAIS INTELEKTS

  • 10:00 - 17:30
  • Tiešsaiste/klātiene
Uzzināt vairāk
Maijs
23
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
15
trešdiena

Izglītības programma pieaugušajiem "KĻŪSTI PAR NAUDAS PRATĒJU". Dienas grupa

  • 13:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
16
ceturtdiena

Digitālā nedēļa 2024. DIGITĀLĀS DROŠĪBAS DIENA

  • 10:00 - 19:00
  • Tiešsaiste/klātiene
Uzzināt vairāk
Maijs
30
ceturtdiena

Seminārs “HACCP SISTĒMAS PRINCIPU IEVIEŠANA UN NODROŠINĀŠANA PĀRTIKAS NOZARĒ”

  • 10:00 - 17:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
17
piektdiena

Datorprasmju klubs “Zipijs”

  • 10:00 - 11:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk