SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Janv.
1
Janv.
ceturtdiena
01.01.1970 (Visas dienas)
Dobeles PIUAC
11,- EUR (ar PVN)

Semināra tēmas:
1. Vispārīgā daļa:
– galveno pārtikas apriti reglamentējošo Eiropas Savienības un Latvijas Republikas normatīvo aktu prasību raksturojums;
– pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība;
– pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā.
2. Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums:
– pārtikas kvalitātes un nekaitīguma jēdzieni;
– izplatītāko pārtikas izraisītu slimību raksturojums;
– izplatītākie pārtikas piesārņošanas iemesli, piesārņojuma mehānismi un profilakses pasākumi piesārņojuma novēršanai.
3. Personāla higiēnas prasības.
4. Pārtikas higiēna:
– vispārīgās un īpašās higiēnas prasības;
– laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā;
– pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi.

Informācija pa e-pastu – piuac@dobele.lv vai zvanot pa tālr.63781740.

Tev varētu arī interesēt

Sept.
19
ceturtdiena

Kursi "GLEZNOŠANAS PAMATI"

  • 17:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Okt.
23
trešdiena

"Pirmie soļi tekstūrgleznošanā"

  • 18:00 - 20:00
  • Jelgavas ielā 1a, Auce
Uzzināt vairāk
Sept.
13
piektdiena

Datorklubs ZIPIJS

  • 10:00 - 11:20
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
28
sestdiena

Praktiskā nodarbība "Skaistuma sajūtu un smaržu piedzīvojums"

  • 11:00 - 14:00
  • Jelgavas ielā 1a, Auce
Uzzināt vairāk
Sept.
16
pirmdiena

Kursi "ŠŪT IR VIEGLI"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Sept.
18
trešdiena

Gleznošana iesācējiem: no idejas līdz gleznai"

  • 18:00 - 20:00
  • Jelgavas ielā 1a, Auce
Uzzināt vairāk
Sept.
10
otrdiena

Valsts valoda - vidējā līmeņa 1. pakāpe (B1)

  • 18:00 - 21:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7) / tiešsaiste
Uzzināt vairāk