SEMINĀRS HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē

Iepriekšējā Nākamā
Sept.
11
Sep
Trešdiena
11.09.2019
10:00 - 14:30 (Trešdienās)
Dobeles PIUAC
Lektore - Astrīda Mūrniece,
sertificēta higiēnas ārste - eksperte
30-, EUR
vēl 10 brīvas vietas

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

Tev varētu arī interesēt