SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Okt.
23
Oct
Trešdiena
23.10.2019
10:00 - 13:00 (Trešdienās)
Dobeles PIUAC
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta higiēnas ārste – eksperte, HACCP vadītāja
11,- EUR (ar PVN)
vēl 9 brīvas vietas

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa
    (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna
    (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Nov.
8
Piektdiena

Tikšanās ar ILZI JURKĀNI seminārā DZĪVES GARŠA

  • 18:00 - 20:00
  • Krimūnu tautas namā, Krimūnās, Krimūnu pagastā
Uzzināt vairāk