SEMINĀRS Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā

Iepriekšējā Nākamā
Apr.
17
Apr
Trešdiena
17.04.2019
10:00 - 13:00 (Trešdienās)
Dobeles PIUAC
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta higiēnas ārste - eksperte
11,- EUR (ar PVN)
vēl 11 brīvas vietas

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Tev varētu arī interesēt

Marts
28
Ceturtdiena

Seminārs MEDIJPRATĪBA digitālo algoritmu laikmetā

  • 10:00 - 16:00
  • Dobeles PIUAC
Uzzināt vairāk
Marts
27
Trešdiena

Angļu valoda ar priekšzināšanām (Elementary) - 2.grupa

  • 18:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC
Uzzināt vairāk
Apr.
1
Pirmdiena

101K - Datorzinības (ar priekšzināšanām)

  • 9:00 - 11:50
  • Dobeles PIUAC
Uzzināt vairāk
Marts
30
Sestdiena

2 praktisko nodarbību cikls UPA JOGAS VINGROŠANA

  • 11:00 - 13:00
  • Lejasstrazdu bibliotēkā («Stariņi», Lejasstrazdi)
Uzzināt vairāk
Apr.
1
Pirmdiena

Teorētiskā un praktiskā nodarbība ELPOŠANAS VINGROJUMI, TEHNIKA UN PRAKSE

  • 18:00 - 20:30
  • Šķibes bibliotēkā (Upes ielā 4, Šķibē, Bērzes pag.)
Uzzināt vairāk