SEMINĀRS HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē

Iepriekšējā Nākamā
Apr.
24
Apr
Trešdiena
24.04.2019
10:00 - 14:30 (Trešdienās)
Dobeles PIUAC
Lektore - ASTRĪDA MŪRNIECE,
sertificēta higiēnas ārste – eksperte, HACCP vadītāja
30,- EUR (ar PVN)
vēl 9 brīvas vietas

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

Klausītāji saņems apliecību (beztermiņa).

Tev varētu arī interesēt

Marts
27
Trešdiena

KRIEVU valoda ar minimālām priekšzināšanām

  • 17:00 - 19:40
  • Dobeles PIUAC
Uzzināt vairāk
Apr.
1
Pirmdiena

Teorētiskā un praktiskā nodarbība ELPOŠANAS VINGROJUMI, TEHNIKA UN PRAKSE

  • 18:00 - 20:30
  • Šķibes bibliotēkā (Upes ielā 4, Šķibē, Bērzes pag.)
Uzzināt vairāk
Marts
30
Sestdiena

2 praktisko nodarbību cikls UPA JOGAS VINGROŠANA

  • 11:00 - 13:00
  • Lejasstrazdu bibliotēkā («Stariņi», Lejasstrazdi)
Uzzināt vairāk
Marts
28
Ceturtdiena

Vācu valoda ar priekšzināšanām

  • 18:15 - 20:15
  • Dobeles PIUAC
Uzzināt vairāk
Marts
28
Ceturtdiena

Angļu valoda ar priekšzināšanām (Pre-Intermediate)

  • 18:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC
Uzzināt vairāk
Marts
27
Trešdiena

Angļu valoda ar priekšzināšanām (Elementary) - 2.grupa

  • 18:30 - 20:30
  • Dobeles PIUAC
Uzzināt vairāk