SEMINĀRS HACCP sistēmas principu ieviešana un nodrošināšana pārtikas nozarē

Iepriekšējā Nākamā
Jūl.
10
Jūl.
trešdiena
10.07.2019 (trešdiena)
Dobeles PIUAC
30,- EUR (ar PVN)

Eiropas Parlamenta un Padomes Regula (EK) nr. 852/2004 (2004.gada 29.aprīlis) par pārtikas produktu higiēnu 5.pants paredz, ka pārtikas apritē iesaistītie tirgus dalībnieki ievieš, īsteno un saglabā, saskaņā ar HACCP principiem izveidotu pastāvīgu procedūru vai procedūras.

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Pārtikas likumdošanas prasības pārtikas apritē iesaistītajiem ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem
  • Paškontroles, balstītas uz HACCP principiem, ieviešanas mērķi un etapi
  • Pārtikas piesārņojums, tā vērtēšana un novēršanas iespējas ēdināšanas pakalpojumos
  • HACCP programmas izstrādāšana, ieviešana un uzturēšana

Tev varētu arī interesēt

Apr.
2
otrdiena

Kursi "ŠŪT IR VIEGLI"

  • 17:30 - 19:30
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Maijs
30
ceturtdiena

Seminārs “HACCP SISTĒMAS PRINCIPU IEVIEŠANA UN NODROŠINĀŠANA PĀRTIKAS NOZARĒ”

  • 10:00 - 17:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk
Apr.
20
sestdiena

EPOKSĪDU SVEĶU ROTU meistarklase

  • 12:00 - 15:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Apr.
2
otrdiena

MĀCIES LATVIEŠU VALODU!

  • 18:00 - 21:00
  • Klātienē vai attālināti
Uzzināt vairāk
Apr.
11
ceturtdiena

FOTO meistarklase "Uzziedi pavasarī". Kā labi izskatīties fotogrāfijās

  • 18:00 - 21:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Apr.
16
otrdiena

Meistarklase "ABRE ART DEKORATĪVO TRAUKU IZGATAVOŠANA"

  • 18:00 - 20:00
  • PIUAC Aucē (Jelgavas iela 1A)
Uzzināt vairāk
Apr.
25
ceturtdiena

Seminārs “MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ”

  • 10:00 - 15:00
  • Dobeles PIUAC (Brīvības iela 7)
Uzzināt vairāk